Новолунието настъпва на 13.07.2018 в 5:47 ч. Луната е в Рак. Елемент Вода. 


Новолунието в Рак предразполага към чувствени и емоционални колебания с голяма амплитуда. Съпричастност, вълнения, настроения и въображение ще се преплитат неудържимо и могат да ви извадят от баланс. Тези чувства са дълбоко скрити, невидими или потиснати, от миналото, пречупени през настоящия момент... Импулсът да се проявят може да е болезнен, да ви обезпокои или да ви хвърли в паника. Все пак ще усетите, че има една здравословна граница, която ще каптира настроенията и ще ви позволи да ги отработите без да се чувствате оголени - обкръжението на семейството и дома, и на най-близките ви хора.

Прочети още...

Пълнолунието настъпва на 2 март 2018 в 02:51 ч. Луната е в знака Дева. Елемент Земя.

Като всяко пълнолуние, периодът е подходящ за реализация на вече започнати проекти, за "осветяване" на определени въпроси и празнуване на плодовете на труда ни.

Работата, организацията, ефективността, анализа, служенето и здравето ни ще са ключови теми.

Знакът Дева ще ни насочи към поставяне на нещата в ред, както в пространството около нас, така и във взаимоотношенията ни, особено професионалните. Ще проясни ума, ще избистри мътни ситуации, може да ни помогне да стигнем до решение, което е било трудно да вземем в последните седмици. Ако сте захванали проекти с много детайли и пипкава работа, сега е времето да ги завършите виртуозно. Детайлите не само няма да ви убягнат, а ще ви помогнат в аналитичната работа и търсенето на причините и взаимовръзките в нещата. Ще се почувствате необичайно търпеливи, а също и сръчни в дейности, които изискват работа с ръце или практически умения.

Прочети още...Пълнолунието настъпва на 31.01.2018 в 15.26 ч.
Луната е в знака Лъв, елемент Огън.

Пълнолунието е подходящ период за реализация на вече започнати проекти, сега можете да им дадете допълнителен тласък, решителност и сила, за да се сбъднат и проявят. Време за блясък, щедрост, слава и мощ; време за светлина, празнуване и изобилие.

Лъвът ще ви помогне в дела, свързани с личната изява, творчеството и сценичните умения, с кариерата, управлението, лидерството. Сега е моментът да направите медийна или друга публична изява, където да представите успешно под светлината на прожекторите свои творби или дейности и да оберете овациите на публиката. Бъдете щедри, великодушни и благосклонни, но се пазете от разточителство, високомерие, твърде много лустро и лицемерни приятелства. Поемайте умерени рискове. Идеите ви днес ще се приемат добре. Не забравяйте, че спектакълът на живота е истинският спектакъл.

Прочети още...

Новолунието настъпва на 17.01.2018 в 4:17 ч. в знака Козирог.
Елемент: Земя. 


Днес е възможно засилено колебание между проявленията на нашата светла и тъмна страна, между взимане на едно или друго решение, притиснати от собственото ни чувство за отговорност, за правилност и зрялост на избора, както и от желанието за сигурност. Козирогът неизменно задава въпроси свързани с нашите лични граници - кой и доколко допускаме в нашето лично пространство, можем ли да казваме "не" и кога прекалените вмешателства застрашават нашата автономност и чувство за автентичност.

Прочети още...Новолунието настъпва на 18.12.2017 в 8:30 ч. Луната е в Стрелец. Елемент Огън.

Новолунието в Стрелец подклажда нуждата от свобода, нови хоризонти и далечни брегове; по-малко ограничения и повече изява на независимост в личен и духовен план. Днес ще се стремите към простор, ще се наслаждавате на живота, ще правите нещата, които обичате, ще усещате връзката със себе си и природата. Уважавате нуждата от независимост на другите около вас и държите другите да уважават вашата. Периодът е подходящ да предприемете пътешествие в чужбина, да преживявате повече приключения, да бъдете оптимистични, спонтанни, уверени и щедри, като и да управлявате своите крайности и начин на комуникация с околните.

Прочети още...
Новолунието настъпва на 19 октомври 2017 в 22:12 ч. Луната е във Везни. Елемент Въздух.
 
Ако търсите да приложите нов дипломатичен подход или баланс в действията и взаимоотношенията си, новолунието във Везни е подходящо за това. Денят подканя към спокойни и внимателни разговори, без излишен стрес и емоционални изблици. Ако съзнателно искате да разрешите конфликт от личен характер или да сте медиатор в чужд спор - сега е моментът. Новолунието във Везни внася хармония, красота и естественост, които могат да проникнат в почти всяка една сфера на дейност и дори неочаквано да разкрие нови перспективи в нея, постижими именно чрез такт, умереност и предвидливост. Ще можете да видите и двете страни на проблема, да прецените добре и вашата и чуждата гледна точка, да изгладите недоразуменията и в крайна сметка да отсеете това, което е съществено и значимо, намирайки разумно решение. Внимавайте само прекаленото желание за избягване на разногласия да не премине в компромиси и пренебрегване на собствените потребности. Избягвайте колебанието и абстракциите.
Прочети още...

Езотеричен магазин

Магическа палитра

moon-full-2.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak61279').innerHTML += ''+addy_text61279+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©