Пълнолунието настъпва на 31.01.2018 в 15.26 ч.
Луната е в знака Лъв, елемент Огън.

Пълнолунието е подходящ период за реализация на вече започнати проекти, сега можете да им дадете допълнителен тласък, решителност и сила, за да се сбъднат и проявят. Време за блясък, щедрост, слава и мощ; време за светлина, празнуване и изобилие.

Лъвът ще ви помогне в дела, свързани с личната изява, творчеството и сценичните умения, с кариерата, управлението, лидерството. Сега е моментът да направите медийна или друга публична изява, където да представите успешно под светлината на прожекторите свои творби или дейности и да оберете овациите на публиката. Бъдете щедри, великодушни и благосклонни, но се пазете от разточителство, високомерие, твърде много лустро и лицемерни приятелства. Поемайте умерени рискове. Идеите ви днес ще се приемат добре. Не забравяйте, че спектакълът на живота е истинският спектакъл.


Подходящо е  да работите с деца и да се забавлявате заедно с тях, а също и да ги чуете какво имат да ви кажат - може да ви разкрият тайни от техния свят. Бъдете толерантни и търпеливи, ако ви провокират.

Знакът Лъв не се свързва с диетите, но на пълнолуние организмът е склонен да задържа течности и усвоява добре всички вещества, включително и консервантите и изкуствените добавки в храните. Бъдете умерени в консумацията на белтъчини. Подходящи са всякакви плодове и зеленчуци с червен и жълт цвят. Чувствителни са сърцето и кръвоносната система като цяло. Възможно е да се покачи кръвното налягане. По възможност избягвайте ваксинации и операции в дните около пълнолуние, а днес особено - сърдечните интервенции, освен ако не са спешни. Ако страдате от безсъние, то ще отшуми когато луната навлезе в Дева.

Качеството на деня е сухота. Елемент Огън - енергичност, творчество, напрежение, импулсивност, трансформация. Цветовете на периода са червено, оранжево, жълто, златно, а също и искрящите, светли цветове.

Заредете скъпоценни камъни за лична сила и успехи - яспис, кехлибар, червен халцедон, рубин, гранат, огнен ахат и опал, оранжев циркон, цитрин, тигрово око, а също мед и пирит.

Активна е сърдечна чакра. Използвайте творческа визуализация. Направете медитация за изразяване на любовта.
Подходящо е за ритуали с огън. Запалете червени или бели свещи. Направете ритуали за пречистване, освещаване, празнуване, просперитет. Също за трансформиране на негативи.

Днес изразявайте и отстоявайте себе си. Свържете се с качества като благородство, чест, уважение, откровеност, респект, сърдечност, независимост, отговорност, воля.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

fire-background_tlz.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak85056').innerHTML += ''+addy_text85056+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©