Тази седмица, на 26 и 28 септември 2013, организираме вечерни медитации в дните четвъртък и събота.

Периодът е намаляваща луна и е подходящ за отпускане, изчистване, подобряване чрез отнемане, прибиране, свиване, намаляване, приключване, спиране.

 

На 26 септември луната е в Близнаци.

Подходящи теми за работа са: умението за общуване, писането, говоренето, ефективното слушане, наблюдателността, логиката, интелигентността, хармонията на ума, разбирането на различни становища, ученето, образованието, намаляване на психическото напрежение, възбудимостта и неизчерпаемата енергия, движението и активността, кратките пътувания, пренасянето, разнообразието, бързите резултати, взаимоотношенията с близки хора, братя и сестри, съседи, съученици.

 

Намаляващата луна подпомага процеса на освобождаване от излишните неща. В случая - от прекалено любопитство, словесни измами, повърхностност, нервност и нерешителност.

В здравословен план е подходящо за лечение на сенна хрема, белите дробове и дишането, нервната система, а също и ръцете, китките и раменете.

 

На 28 септември луната е в Рак, последна четвърт.

Подходящи теми за работа са: Взаимоотношенията в дома и семейството, близостта и способността да се грижите, чувствата и настроенията, съчувствието, ранимостта, интимността, нежността, осъзнаване на нашите собствени чувства, както и сензитивност към чувствата и нуждите на другите, сигурността и защитата, чувството на принадлежност, финансовата сигурност, растежа, храненето, развитието, тренинга и практикуването, даване и приемане на подкрепа, взаимоотношенията майка-дете.

Намаляващата луна подпомага процеса на освобождаване от излишните неща. В случая - от чувство на прилепчивост, чувство на несигурност, прекалено предпазливо поведение, страх от отхвърляне, липса на определени цели.

В здравословен план е подходящо за лечение на гърдите и гръдната кухина, панкреаса, стомаха, язви и тумори.

 

Медитациите са в група, водени с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.

Кога : септември 26ти, четвъртък и 28ми, събота, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, ет.4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 10 лева за всяка медитация или 15 лв. за двете медитации общо.
Водещ: Александрел

 

За информация и записване Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или 0888535878
Предварителното записване е задължително.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
Ако закупите билет и за двете медитации, ползвате отстъпка от 5 лв.

 

Календар на събитията можете да видите тук.

 

 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

gold_spirit.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak33566').innerHTML += ''+addy_text33566+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©