На 5 юни 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация Различният комуникатор -  знакът Близнаци.
Лунната фаза е новолуние и е подходяща за стартиране на нови проекти, набиране на сила, развитие, подобряване чрез добавяне, разгръщане, реализиране.

Луната е в Близнаци. Елемент Въздух.
Подходящи теми за работа: да управляваме ефективно процесите на общуване, като си позволяваме просто да наблюдаваме другия, да проявяваме благосклонност към чуждата гледна точка, като оставаме свързани със своята позиция и я отстояваме; да сме емпатични и отдадени в комуникацията си; да бъдем общителни, позитивни, остроумни и с лекота да говорим и изслушваме, без нервност или нерешителност, или пък да не сме толкова сериозни и да имаме по-игрив подход към житейските ситуации.

Време да се отърсим от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждаваме на разнообразието на живота, но същевременно оставаме фокусирани върху своите интереси; да си позволяваме конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.

Подходящо е за повишаване на общата енергия на тялото, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране на различни гледни точки, за постигане на хармония на ума, усет за такт, наблюдателност и приемане на момента, за подобряване на отношенията с братя, сестри и съседи.

Утвърждение за периода на луна в Близнаци: Аз привличам правилните връзки в живота си и хора, които ме разбират и обичат. С лекота получавам и споделям необходимата информация.

Новолунието (5 юни 2016) подпомага
процеса на стартиране на изцяло нови идеи и проекти, като им дава необходимата енергия за проявление в реалността. Когато е в Близнаци е удачно за започване на дейности свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

В случая може да реши проблеми в областите: страх от общуване с другите, трудно възприемане на чужда гледна точка, нездраво любопитство, словесни измами, повърхностност, нервност и нерешителност в контактите.

В здравословен аспект
може да повлияе благотворно на ръцете, китките и раменете, както и на белите дробове, дишането и нервната система.Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 5 юни 2016, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, бул. Мария Луиза 58, Мандала Център
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване можете да използвате контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Линк към събитието във фейсбук.


Езотеричен магазин

Магическа палитра

18540_1342039948141_1145488209_31073148_263967_n.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak53916').innerHTML += ''+addy_text53916+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©