На 23 март 2014, неделя, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.
Периодът е последна четвърт и неговата енергия е подходяща за довършване, приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане, свиване, сбогуване. 
 
Луната е в Стрелец. Елемент Огън.
Подходящи теми за работа са: изразяването и приемането на истината, отстояването и реализирането на собствените ни убеждения, съставяне на личен план за медитативна практика, вслушване в интуицията ни, вслушване в съвестта ни, свободата да бъдем спонтанни, да изпитваме радост от живота, да се отдаваме на приключения, да бъдем оптимистични и да очакваме най-доброто за себе си, да си позволим да сме щедри, да създаваме приятелства, да осъществяваме далечни пътувания, да работим със закона и съдебни процедури, да намираме отговори и верни решения, да разбираме собствената си житейска философия и да се водим от нея.
 
Намаляващата луна подпомага процеса на приключване и финализиране на дейности, които са почти в своя край, като свива енергията и я ориентира към завършек и покой. В случая може да реши проблеми като: страхове да бъдем честни със себе си и с другите, да не поемаме безразсъдни рискове, да не правим предположения без да сме проверили фактите, да се разделим с прекалената екстравагантност и небрежност.

В здравословен план е подходящо за лечение на черния дроб, невралгии на седалищния нерв, проблеми с бедрата и горната част на краката.
 
Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 23 март 2014, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, ет.4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел
 
За информация и записване използвайте формата за контакти тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

incense5.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak46128').innerHTML += ''+addy_text46128+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©