През март Мълчана вода ви кани на медитация March Edition – четири поредни издания, в които ще акцентираме различни теми от съвременния живот, които можем чрез медитативна практика да подкрепим като дадем или отнемем енергия, според желанието и нуждите ни.

Всяка медитация ще има за отправна точка своя лунен знак и фазата,
в която се намира луната в съответния ден, като фокуса ще бъдат съответно характеристиките на тези два фактора. По-долу ще намерите кратка информация за темите на деня.

Разбира се, енергията на медитацията, която практикуваме може да бъде насочена в която и да е друга област от нашия живот, която е важна за нас в момента, независимо от астрологичните знаци; може да бъде използвана също така за дълбока релаксация и отпускане от стреса на ежедневието, както и за подобряване на паметта, концентрацията, вземането на (креативни) решения и жизнения статус като цяло. При фазата на намаляваща луна може да работим за прекратяване на зависимости и пристрастявания към неща, хора и взаимоотношения, а също и за освобождаване от страхове и натрапчиви импулси в поведението.

Медитациите* ще се проведат всяка неделя от март, както следва:

На 6 март от 18.00 ч
. - Медитация по темата: Подхода към рутинното в живота. Отстояване на собствените идеали, убеждения и принципи, и алтернативи в методите с фокус върху освобождаване от старото. Работа с ограниченията и свободата; страха от ангажиране и близост, консерватизма и сдържаното поведение.  Проекти свързани с обществена дейност, социални дела, наука или изкуство. Луната е намаляваща във Водолей.

На 13 март от 18.00 ч
. - Медитация по темата: Уважението на личните ни нужди, отстояването на собствените граници, чувството да сме цялостни и доверието в себе си. Упоритостта и постоянството в постигането на целите. Себе приемането, себе уважението и любовта към своето тяло и чувственост; празнуването и радостта от простите физически удоволствия. Удовлетворението от материалната страна на живота, работата и взаимоотношенията. Луната е нарастваща в Телец.

На 20 март от 18.00 ч.
- Медитация по темата: Ефективност и организираност в работата, подобряване на професионалния имидж, хармонизиране на отношенията с колеги и партньори, справяне с потока от ежедневни дейности; премахване на склонността да отлагаме старта на важни задачи; планирането и баланса работа-удоволствие; постоянството и систематичния подход, високата ефективност, грижата на всички нива, физическото здраве, храненето и движението. Луната е нарастваща в Дева.

На 27 март от 18.00 ч.
- Медитация по темата: Свързването с нашите най-значими партньори и кармичните ни взаимоотношения. Управление на сексуалността, зависимостите, ревността, чувството на вина във връзките, страховете и табутата. Освобождение от нежелани, обременяващи, трудно смилаеми емоционални и ментални модели. Трансформиране, прекратяване, сбогуване, осъзнаване на края на нещата. Луната е намаляваща в Скорпион.

За всяка медитация* допълнително ще публикуваме и по-детайлна информация за съответната тема и провеждането й.

Домакин на медитациите March Edition ще бъде Сугестопедичен център Easy Way, София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет.3.
Пакетна цена: за три медитации 26 лв., за четири медитации 35 лв., които могат да бъдат платени при първото посещение.
Всяка отделна медитация е 10 лв., ако предпочитате да дойдете само на една или две от тях.
Водещ: Александрел

*Медитацията ще продължи около един час ефективно време, плюс време за споделяне в зависимост от големината на групата. 
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника, като предварителното записване е задължително.
За потвърждение за участие моля използвайте контактната форма тук като оставите и телефон за връзка.

*Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

contemporary-romantic-country-style-home-design-stone-wall.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak3064').innerHTML += ''+addy_text3064+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©