Лесна умора, болка, главоболие, депресия, страх, сърцебиене, високо кръвно налягане и т.н. Обърнете внимание на тези сигнали навреме, за да предотвратите редица заболявания и усложнения.

Според квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос и около атомното ядро. Това довежда до промяна на молекулярно, клетъчно и тъканно ниво, на излъчваните електромагнитни вълни на атомите. Варирането на енергията на електромагнитните вълни, което се причинява от различни болестни състояния или неправилно хранене, е съвсем слабо, но може да бъде доловено. Сигналите на тези вълни са различни при добро здраве, предболестно състояние и болест. Тази честота и енергия на магнитното поле се измерва със сензор, който се държи в ръката.

Този принцип използва квантово резонансният анализатор, високотехнологично устройство, продукт на интеграцията между медицина, биоинформатика, електроинженерство и други електронни технологии. Той се базира на квантово медицински и научни анализи на електромагнитното поле на човешката клетка, събрани от високотехнологично електронно устройство. С него се проследяват повече от 100 показатели на 30 основни точки на анализ на ниво клетъчна промяна в органите и системите на човека, като сърдечно-съдова и мозъчна система, опорно двигателна, дихателна, отделителна, храносмилателна, имунна система, както и костна плътност, наличие на минерали и т.н.
Прочети още...


За кого е този семинар

Семинарът е подходящ за хора, които правят своите първи стъпки в медитацията, както и за тези, които искат да задълбочат уменията си и да разширят обхвата на медитативната си практика.

Не е задължително да имате опит в медитацията, достатъчно е да имате желание да прилагате този незаменим инструмент в ежедневието си и да се наслаждавате на предимствата от практическото му приложение както в личния така и в обществения живот.

Защо да участвам

Чрез практиките в семинара можем:

 • Да се научим да релаксираме тялото и ума;
 • Да достигаме медитативно състояние, чрез разнообразие от техники;
 • Да подобряваме паметта, фокусирането и концентрацията си;
 • Да редуцираме стреса;
 • Да подобрим здравословното си състояние;
 • Да повишим интуицията, самосъзнанието и самочувствието си;
 • Да се свързваме с по-дълбоките нива на нашата същност;
 • Да откриваме за себе си как и с кои методи най-добре работи нашата индивидуална същност и да прилагаме тези от тях, които наистина ни допадат;
 • Да развием активността на лявата /творческата/ мозъчна половина и да създадем по-креативен и по-цялостен подход към реалността;
 • Да работим върху взаимоотношенията си с близки и колеги;
 • Да въздействаме пряко върху обкръжаващата ни среда.
Прочети още...
Мини-семинар Техники и практики за енергийна защита. Очаквайте нова дата на семинара.

Периодът е нарастваща луна и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране. 
Луната е в Стрелец. Елемент Огън.

Тази среща е посветена на техниките и практиките за енергийна защита, като се стреми да ги резюмира, но без да се ограничава, в няколко основни области:
- Лична защита и защита на тялото
- Защита на дома и офиса
- Защита при пътуване, преместване и ползване на превозни средства
Прочети още...


За кого е 
Това е интензивен тренинг за хора, които искат да прилагат медитативни техники в практиката си на треньори и обучители в различни сфери.
Медитацията намира все по-широко приложение в обученията и интерактивните тренинги не само в областта на личностното развитие, но също и в корпоративни обучения, обучения за треньори и други.
Медитативните и релаксиращи техники и подходи несъмнено обогатяват обученията и доказано повишават ефективността на усвояване на материята, като предоставят лично преживяване, което е на дълбоко същностно ниво и затова е неповторимо като осъзнаване и разбиране.
Да водиш медитация е специфичен процес с много практически детайли и опита в това спомага за самоувереността и за повишаване уменията на водещия в обучителната му практика като цяло.

Медитация. Как вземаме решения.

Шахматът като форма на релакс и общуване.

 

 1 декември 2013, София

 Еднодневен ритрийт

 

За кого е този ритрийт
Ритрийт е време за оттегляне от обичайните дейности на ежедневието, поглед навътре към себе си и лична преоценка, като същевременно дава възможност да се пречупят от друг ъгъл наши възприятия, състояния и подходи, които сме свикнали да прилагаме в личния и професионалния си живот. Този ритрийт е подходящ за хора, които активно търсят начини да релаксират от натоварването, стреса и умората, които неизбежно се натрупват в края на календарната година, от множеството делови ангажименти, бизнес-графиците, притискащите срокове и постоянния водовъртеж на делника.


Не е необходимо да сте шахматист или да имате сериозна медитативна практика. Достатъчно е да имате интерес в тези области или просто да искате да експериментирате с нови подходи за вземане на решения, общуване и релакс, които да разчупят рутината и да освободят напрежението и стреса от обичайните ни ангажименти.

Прочети още...

Езотеричен магазин

Магическа палитра

820023.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak15598').innerHTML += ''+addy_text15598+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©