Лесна умора, болка, главоболие, депресия, страх, сърцебиене, високо кръвно налягане и т.н. Обърнете внимание на тези сигнали навреме, за да предотвратите редица заболявания и усложнения.

Според квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос и около атомното ядро. Това довежда до промяна на молекулярно, клетъчно и тъканно ниво, на излъчваните електромагнитни вълни на атомите. Варирането на енергията на електромагнитните вълни, което се причинява от различни болестни състояния или неправилно хранене, е съвсем слабо, но може да бъде доловено. Сигналите на тези вълни са различни при добро здраве, предболестно състояние и болест. Тази честота и енергия на магнитното поле се измерва със сензор, който се държи в ръката.

Този принцип използва квантово резонансният анализатор, високотехнологично устройство, продукт на интеграцията между медицина, биоинформатика, електроинженерство и други електронни технологии. Той се базира на квантово медицински и научни анализи на електромагнитното поле на човешката клетка, събрани от високотехнологично електронно устройство. С него се проследяват повече от 100 показатели на 30 основни точки на анализ на ниво клетъчна промяна в органите и системите на човека, като сърдечно-съдова и мозъчна система, опорно двигателна, дихателна, отделителна, храносмилателна, имунна система, както и костна плътност, наличие на минерали и т.н.
Квантово  резонансният анализатор е прецизен индивидуален справочник на Вашето здраве, който дава пълни изследвания на организма ви. Той е напълно безвреден, точен, лесен и удобен за ползване уред. Анализира здравословния ви статус, дава препоръки за превенция и показва състоянието на сърцето, черния дроб, бъбреците, минералното съдържание на костите, кръвната захар, хемоглобина, кръвното налягане, белите дробове, простатата, както и всеки друг орган.

Само с един сеанс може да получите пълна картина на състоянието на вашите органи и системи в тялото.
За повече информация как да си направите анализ позвънете на телефони 02 829 5583 или 0886715258.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

incense5.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak26228').innerHTML += ''+addy_text26228+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©