Подходящ за нови начинания, нови проекти, които сега започват


Време на изпълнение:
Фаза - новолуние - часа веднага след новолуние до 24 часа след новолуние /или през първи лунен ден/
Особено когато луната е в огнен знак.
Времетраене - половин до един час

Необходими неща:
една бяла свещ /може чаена, може и цветна/
един огнеупорен съд
цветни моливи или химикалки
цветен лист хартия с написаното желание


Изпълнение на Ритуала:

Напишете желанието си до Вселената на лист хартия. Можете да подберете цветна хартия или пък да ползвате моливи с различен цвят, според вибрацията на желанието. Например - синьо или жълто за неща, свързани с чувствата и емоциите, червено за страст, кафяво или зелено за просперитет и материални придобивки, бяло - духовно и универсално за всякакви неща и т.н. Можете да добавите рисунка, символ или знак. Цветът на свещта също може да варира, според вибрацията на желанието. Всяко допълнително кодиране в цвят подчертава и засилва дадената вибрация. Ако ви допада, можете да изберете цвят, който съответства на чакрата, която е най-близо до сферата на вашето желание. Доверете се на интуицията си и на творческата си същност. Нека в текста е упоменато "...и моля Вселената да ми помогне да се изпълни това желание".

Запалете свещта. Можете да пуснете и подходяща медитативна музика. Концентрирайте се върху желанието си. Помислете си за детайлите свързани с него. Направете кратка медитация. Когато сте готови запалете листа хартия на свещта и кажете "Казах и така да бъде. Без да накърнява ничия свободна воля." Оставете хартията да изгори напълно в огнеупорния съд. С това потвърждавате, че желанието ви е изпратено към Вселената.
Оставете свещта да догори и не я ползвайте за друго.
След този ритуал просто оставете нещата на Вселената и се доверете на силата й да сбъдва това, което е в сърцето ви.

 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

sunset-liberty-red-yellow-flowers.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak86800').innerHTML += ''+addy_text86800+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©