Новолунието настъпва на 17.01.2018 в 4:17 ч. в знака Козирог.
Елемент: Земя. 


Днес е възможно засилено колебание между проявленията на нашата светла и тъмна страна, между взимане на едно или друго решение, притиснати от собственото ни чувство за отговорност, за правилност и зрялост на избора, както и от желанието за сигурност. Козирогът неизменно задава въпроси свързани с нашите лични граници - кой и доколко допускаме в нашето лично пространство, можем ли да казваме "не" и кога прекалените вмешателства застрашават нашата автономност и чувство за автентичност.

Прочети още...Новолунието настъпва на 18.12.2017 в 8:30 ч. Луната е в Стрелец. Елемент Огън.

Новолунието в Стрелец подклажда нуждата от свобода, нови хоризонти и далечни брегове; по-малко ограничения и повече изява на независимост в личен и духовен план. Днес ще се стремите към простор, ще се наслаждавате на живота, ще правите нещата, които обичате, ще усещате връзката със себе си и природата. Уважавате нуждата от независимост на другите около вас и държите другите да уважават вашата. Периодът е подходящ да предприемете пътешествие в чужбина, да преживявате повече приключения, да бъдете оптимистични, спонтанни, уверени и щедри, като и да управлявате своите крайности и начин на комуникация с околните.

Прочети още...
Новолунието настъпва на 19 октомври 2017 в 22:12 ч. Луната е във Везни. Елемент Въздух.
 
Ако търсите да приложите нов дипломатичен подход или баланс в действията и взаимоотношенията си, новолунието във Везни е подходящо за това. Денят подканя към спокойни и внимателни разговори, без излишен стрес и емоционални изблици. Ако съзнателно искате да разрешите конфликт от личен характер или да сте медиатор в чужд спор - сега е моментът. Новолунието във Везни внася хармония, красота и естественост, които могат да проникнат в почти всяка една сфера на дейност и дори неочаквано да разкрие нови перспективи в нея, постижими именно чрез такт, умереност и предвидливост. Ще можете да видите и двете страни на проблема, да прецените добре и вашата и чуждата гледна точка, да изгладите недоразуменията и в крайна сметка да отсеете това, което е съществено и значимо, намирайки разумно решение. Внимавайте само прекаленото желание за избягване на разногласия да не премине в компромиси и пренебрегване на собствените потребности. Избягвайте колебанието и абстракциите.
Прочети още...
Новолунието настъпва в 8.29 ч. на 20 септември 2017 г. Луната е в Дева. Елемент Земя.


Сърбят ви ръцете за работа? Направили сте дълъг списък с неща за вършене? Искате ново поприще, да стартирате съвсем нов проект, изпипан в детайли; или сте склонни да започнете нова диета, да се подложите на разкрасяващи процедури и масаж; или просто ви се иска по-отрано да започнете есенното почистване? Луната в Дева е отговорна за това - в пряк и в преносен смисъл.

Днес ще се грижите за малките подробности, за детайла, за перфектното изпълнение и завършеността на нещата. Ще вдигнете собствената си летва, така че сами ще се затрудните да спазите критериите на високите си изисквания, но ако успеете - удовлетворението ще е пълно. Внимавайте все пак да не станете жертва на собствената си придирчивост и критичност. Леко и с редакциите и корекциите - и другите около вас ще са чувствителни на темата :)

Прочети още...
Пълнолунието настъпва на 5 октомври 2017 г. в 21.40 ч. Луната е в знака Овен. Елемент Огън.
Това пълнолуние е известно още с имената: Луна на ловците, Луна на падащите листа, Луна на реколтата.

Пълнолунието днес ни прави особено енергични и действени, с добавка на подходящата доза емоция. Индивидуални, амбициозни и целенасочени, вие ще искате да свършите нещата по вашия си начин. С простор за изява и без ограничения и рамки. Лесно ще споделяте идеите си с другите и ще търсите бързи решения. Ще отстоявате себе си и с лекота ще поемате инициативата. Размотаването и подробностите ще ви дразнят. Внимавайте само с нетърпението, прибързаните изводи и отдаването на прекалени предизвикателства. Ако сте прями с другите, те ще го оценят, но спазвайте мярката - днес страстите лесно се разпалват. Избягвайте споровете, всеки ще настоява за собствената си истина. Нечестните битки могат да завършат с пълен провал.
Прочети още...


Пълнолунието настъпва на 7 август 2017 г. в 21.10 ч. във Водолей. Елемент Въздух. Частично лунно затъмнение.

Основните теми на Водолея, които можете да ползвате за фокус във вашата медитативна работа са:

Една от най-съществените е работата с групите, клубовете, корпорациите и организациите
. Водолеят представлява братството, равенството и демокрацията. Той управлява приятелските връзки и тези с общността. Затова ако искате да подобрите обществените и приятелските си взаимоотношения, сега е моментът. Удачно е да филтрирате тези връзки с оглед демократичността, качеството им и удовлетворението, което ви носят. Можете да направите преглед на кои хора, групи и общества помагате и да преоцените ефективността и смисъла на вашата помощ.

Нестандартното и общоприетото.
Ако това е ваша контрадикция в живота, то може да я интегрирате успешно при пълнолуние във Водолей. Имате нужда да мислите „извън кутията”, да следвате по-нестандартен подход в работата или обратно, да редуцирате твърде абстрактните, революционни и ексцентрични концепции – сега е моментът. Използвайте тази енергия във ваша полза, там където е необходимо.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

koronna.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak27009').innerHTML += ''+addy_text27009+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©